Surat Cinta Dari Kerjaan Malaysia

By | 19/01/2013

Hello readers ….¬†
lama pulak tak menulis dekat blog yang semakin senyap sunyi ni, bukan malas cuma kepenatan melanda dan kemalasan otak untuk mencari ilham menulis. dah jadi sarang labah-labah nampaknya blog nie … fuhhh bersih sikit dah nampaknya… kihkihkihkih

hari-hari banyak kerja dan hari-hari balik lambat sebab nak siapkan kerja yang berlambak tu.. ini pun kira nasib baik dapat balik cepat itu pun sebab kerja-kerja penyelenggaran server akan di lakukan jam 4 petang nanti sampai esok petang tu yang balik awal malas nak bertapa dekat pejabat lama-lama.

balik kerja tadi tergerak hati nak tengok peti surat, selalunya dah sampai peti tuh nak penuh baru tengok.. ada sekeping suruh untuk saya hari ini .. ingat dari syarikat ceti tapi rupanya dari ……

Rupanya surat cinta dari kerajaan Malaysia … rajin benar mereka ni hantar surat sempena tahun baru kan… okey memang saya tak baca apa yang di tulis dalam surat tu.. bukak jer dan letak atas meja.. bila rajin baru baca … mood membaca tak sampai lagi …

korang ada dapat surat cinta dari kerajaan Malaysia tak kihkihkih 
siap bagi kalender lagi dan siap bagi tahun korang tinggal kat dun mana … okey lah tuh kan …


Nota : Kerjaan ker pembangkang ker kita tetap tinggal kat Malaysia kan jadi tak payah gaduh-gaduh …. Islam ker bukan islam ker tetap tinggal kat Malaysia jugak …..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.