Pentingnya Hubungan Seks Dalam Kehidupan berkeluarga

By | 13/12/2012

Kanak-kanak di larang baca entry ini tapi kalau nak baca jugak ajak mak dengan ayah korang.. penulis tidak akan bertangungjawab di atas sebarang perbuatan yang tidak sepatutnya ….. 

merujuk kepada entry pakcik INI yang mengatakan “kurangnya kasih sayang suami bukan dari kurangnya hubungan seks dalam sesuatu tempoh” 

mengikut perangkaan jabatan agama islam kebanyakan pasangan yang bercerai berpunca daripada masalah hubungan seks. dan bukannya masalah kewangan.. ini kerana ramai yang berpendapat kebanyakan pasangan yang bercerai hanya kerana masalah-masalah yang hanya di lihat oleh pandangan mata kasar sedangkan ianya adalah sebaliknya..

malah mengikut artikal yang pernah saya baca ( maaf lupa dah di mana ) kebanyakkan lelaki mengukur kasih sayang pasangan melalui hubungan seks, kerana kurangnya hubungan seks bersama pasangan itu yang buatkan kebanyakkan suami mencari kasih sayang di “luar”.

kalau ada yang kata hubungan seks tak penting dalam kehidupan berkeluarga itu silap dan harus di ubah agar orang yang di sayangi tidak beralih arah kepada orang lain…


Nota : penulis belum berkahwin lagi jadi entry ini sekadar perkongsian sahaja .. kalau salah sila betulkan … kalau ikut keyword yang masuk dalam blog ni ramai je yang cari tentang apa yang di tulis nieh …. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.