Orang Gaji Dari Korea Bersama Gorila

By | 30/12/2012

Cakk !!!!
lama tak update apa-apa sejak kebelakangan nie.. maaf sesangat sebab terlalu sibuk dengan urusan rasmi … sampaikan tak sempat nak story cerita baru kat korang…

sibuk dengan persiapan annual dinner sampai saya lupa nak cari baju yang sesuai dengan tema majlis … cadang nak pakai ala-ala puteri gitu tapi sebab masa tak mencukupi terpaksa lah pakai apa jer yang ada… 

jadi sudahnya inilah hasilnya…..
agak jadi perhatian jugak lah sebab kawan-kawan yang lain ingat saya akan pakai baju ala-ala drakula gitu … hahahahah kalau saya nie tinggi macam super model tak apa lah nak pakai baju ala-ala drakula ini ketinggian pun tak seberapa kang nampak buruk satu hal pulak ….

sila abaikan gorila dekat sebelah tuh sebab gorila tuh tetiba jer muncul dekat situ …. semua orang tertanya-tanya siapa yang jadi gorila tuh ….. 

isnin dan selasa sudah ada aktiviti …… terasa nak santai-santai dekat tasik titiwangsa jer pada sebelah malam….


Nota : hahahahahaha abaikan gambar budak buruk tuh yer 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.