Minyak Wangi Tumpah …

By | 26/11/2012

Sabtu hari tuh keluar jalan-jalan sekitar KL ….
sebelum keluar tangan gatal capai botol minyak wangi masuk dalam handbag … bukan guna pun saja nak bawak …..

tadaaaaa …. dah petang macam tuh baru perasan minyak wangi tu tumpah dalam handbag …. dan malangnya minyak wangi tu tumpah kena phone ofis .. glupp !!

memang tak boleh nak buat apa lah kan … biar jer benda dah jadi, nak salahkan orang lain tak boleh jugak sendiri yang gatal nak bawak …

dan yang sadis nya tumpah satu botol pulak tuh … okey tak apa ada lagi dua botol dalam simpanan ….

moral of the story kalau nak bawak minyak wangi pastikan botol minyak wangi boleh tutup dengan rapat …..

Nota : minyak wangi ohhh minyak wangi … APTB !!!!


update via samsung mobile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.