Tiket Anugerah BlockBuster

By | 06/10/2012

Cakk !!!

Pagi-pagi budak ofis saya bagi tiga tiket masuk Anugerah BlockBuster … Rezeki lah namanya tu boleh santai-santai…

Tapi !!!

Lastnya saya buat keputusan untuk open dekat kawan-kawan siapa yang nak pergi…

Lepas 1 jam 2 tiket sudah selamat saya bagi pada kawan saya… Jadi tinggal 1 tiket je lagi …

Kalau korang nak tau ape itu anugerah blockbuster tanya dekat encik google …

Saya memang tak minat hiburan sangat jadi sebab tu saya bagi je tiket tu dekat kawan-kawan…

Esok kalau dapat lari pergi PWTC untuk dengar ceramah ustaz Zakir Naik tu pun best jugak nie.. Ramai yang kata dia hebat … Insyaallah kalau ada kesempatan …

Nota : kadang-kadang mereka nie hanya rapat dengan orang yang femes je

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.