Pak Cik Eyriqazz Bebel Sudah..

By | 01/10/2012

Hahahahaha saya saja tegur pakcik eyriqazz malam semalam itu nak bagi tau dekat dia yang dutch lady kid bagi voucher legoland malaysia.. Pakcik kata dia dah tau sebab alysiaa memang minum susu dutch lady kid tu…

Dan bermula lah edisi pakcik bebel kat saya nasib baik setengah bakul kalau 3 bakul agak payah saya nak hadam bebelan pakcik..

Dia kata blog saya skema, boring, tak nampak wooww, tak nampak hala tuju, tak tau blog nie niche ape.. Dan bla bla bla …

Kalau orang yang tak kenal dia mesti akan sentap tahap dewa dengan ayat-ayat dia.. Saya yang baru pertama kali jumpa dia terus kena bahan… Suka hati dia je kan kan nak bahan orang…

“asalkan ada pembaca tetap itu dah cukup puaskan hati sebab bila menulis hanya kerana trafik dan income penulisan akan jadi tak bernyawa”

itu kata-kata saya pada pakcik eyriqazz masa dia tanya apa target saya… Saya memang suka menulis jadi saya akan tulis ape yang saya mahukan…

Macam mana saya nak hadamkan semua tu dalam masa yang singkat.. Ohhh itu perlukan masa lagi gamaknya…

Ape pun terima kasih lah bebelan tengah malam kat saya sampai saya terus tukar theme blog sebab nak bagi nampak gegurl … Kalau bosan lagi kena hantar masuk hospital gayanya…

Nota : duduk balik dalam balang kaca macam ini gayanya…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.