Sekitar Werehouse Panasonic

By | 11/09/2012

Lunch tadi sempat guling-guling pergi werehouse panasonic hantar dokument kat sana… saya rasa kalau dari depan jalan kaki pergi pejabat mereka tak lah jauh mana tapi naik kereta kena pusing satu werehouse baru sampai diorang punya pejabat ….

apa yang saya perasan dekat situ .. kawalan keselamatan yang begitu ketat kalau client datang guard yang jaga dekat situ akan call staff yang di cari kena tunggu sampai staff datang baru boleh masuk ofis diorang kalau tak kena tunggu lah dekat luar tuh …..

lagi satu mereka sesama mereka pun kena buat pemeriksaan setiap kali keluar dari ofis tuh, apa ntah nama benda tuh yang sellau kastam guna kat airport uuntuk pemeriksaan badan.. benda tuh lah yang di gunakan…. kalau terlepas apa-apa barang guard tuh yang akan kena dulu …..

maknanya memang tak boleh lepas satu cip pun kat luar kalau ada sah-sah guard yang akan di tuduh bersubahat….

dah habis kerja kat sana apa lagik baik ofis lah … sambung buat  apa yang patut hehehehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.