Apa Kata Perempuan Tentang Lelaki

By | 18/09/2012

Boleh tak kalau saya kata yang lelaki nie pelik sikap mereka dan ada kalanya perasaan mereka tidak menentu tak kira masa..

– lelaki sebelum dapat seseorang perempuan yang mereka suka sikapnya kemain caring, setiap masa apa yang di lakukan pasti mesti bersama perempuan yang mereka suka.

– lelaki bila dah dapat perempuan yang mereka mahukan hanya akan habiskan masa dengan benda yang mereka suka berbanding dengan perempuan yang mereka suka..

– lelaki ada kalanya tak suka melayan kerenna perempuan yang entah apa-apa dan mereka akan kata apa yang perempuan kata sebagai mengarut dan merepek..

– lelaki akan kata yang mereka faham sepenuhnya tentang perempuan yang mereka suka sedangkan sebenarnya mereka tidak faham.

– lelaki cepat rimas dengan perempuan yang mengada-ngada walaupun itu adalah sikap semula jadi seseorag perempuan tuh….

kadang-kadang keadaan yang di sangkakan remeh itu sebenah nya akan menjadi punca kepada semua masalah yang akan timbul…. walaupu pada lelaki itu hal kecik ddan tidak perlu di besarkan tapi pada perempuanĀ  ianya adalah sebaliknya….

lelaki nie bila tak bagi cari lain itu yang akan mereka lakukan tapi bila dah bagi tak mahu pulak .. atau pun mereka kata saja yang mereka tak mahu cari lain alaupun sudah di berikan kebenaran tapi dalam diam-diam tetap ada skandal dengan perempuan lain jugak….

kadang-kadang sikap lelaki yang selalu tak ambik kisah apa yang berlaku akan buatkan perempuan bertindak mencari seseorang yang bleh memenuhi ke inginan mereka dalam kehidupan seharian.. kerana sikap lelaki yang tak pernah nak dengar kata hati mereka buatkan sesuatu hubungan menjadi hambar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.