SkyDrive Produk Baru Dari Microsoft

By | 23/08/2012


SkyDrive?
sila jangan pelik yer, skydrive merupakan produk terbaru dari microsoft mungkin ada yang sudah tahu dan mungkin juga ada yang belum tahu tentang skydrive ini …

SKYDRIVE ini memudahkan kerja korang sebenarnya.. kenapa saya kata macam tuh … skydrive ini merupakan online folder .. korang masukan lah apa-apa dokument dalam skydrive tuh dan korang juga boleh bukak dokument skydrive tuh di mana-mana saja korang berada dengan menggunakan pc atau lappy lain..

bukan itu saja skydrive juga boleh di install ke ipad atau iphone atau android korang… jadi di mana pun korang berada korang masih boleh dapatkan dokument yang korang mahukan…

tapi korang kena install skydrive versi windows terlebih dahulu sebab kalau tak macam mana korang nak masuk kan dokument dalam skydrive tuh …

kalau korang nak kongsi file skydrive korang dengan kawan-kawan korang pun boleh .. copy paste jer link skydrive korang .. sangat mudah kan..

rasanya skydrive ini sangat sesuai untuk studet, yer lah boleh terus hantar assigment dekat pensyarah korang jadi tak perlu lah nak print dan binding segala bagai kan kata zaman dah canggih..

jadi kenapa tak mahu manfaatkan kecanggihan teknolongi yang memudahkan semua orang ini dengan sebaik mungkin…

saya menulis mengikut apa yang saya tahu jika entry ini tidak cukup lengkap korang boleh kongsikan info yang berkaitan dengan saya.. sebab untuk menulis secara formal memang saya tak tahu …


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.