Percubaan Pertama Guna Tab

By | 16/08/2012

selepas percubaan pertama saya update blog guna phone samsung yang
bolah di katakan tak berapa nak berjaya dan buatkam saya sedikit
kecewa..

tiba-tiba rasa macam dah lama tak update blog jer.. nak kata mood saya
meragam tak jufak mungkin sebab mood raya tu yang mac malas nak update
blog

seperti tahun-tahun sudah saya tak berapa nak risau sangat tentang
trafik blog in kerana sepanjang musim perayaan trafik blog saya tetap
akan stabil.

rupanya tetap tak ada kepuasan bila update guna i-pad atau phone samsung..


Posting Via Email
www.namiacinta.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.