Masih Ada Lagi Kawan Masa Menangis #SaveJejai

By | 16/08/2012

 

mana saya nak mula, manulis dalam kesedihan di saat membaca terlalu banyak perkabaran yang menyedihkan di saat orang lain sedang bergembira.. berat mata memandang berat lagi bahu yang mamikul..

 

Masa jumpa dengan abang jejai dekat cititel tempoh hari memang saya tak banyak cakap dengan abang jejai yer lah kan pertama kali saya jumpa dia mesti lah saya segan tapi kalau dekat timeline kemain sakan lagi..

 

Masa bukak puasa dekat dewan raja muda musa hari tu dah okey boleh borak-borak dan abang jejai ada mintak saya jadi baby sister anak dia.. saya gelak je lah kan mana tau dia gurau…

 

satu pagi tu saya nampak banyak email masuk laju-laju saya bukak facebook dan saya terdiam baca aper yang tertulis dalam group save jejai.. sumpah saya sedih sesangat sebab dalam gembira yang di perlihatkan rupanya ada derita di sebaliknya…

 

Kanser paru-paru stage 4 !!!

Ini adalah pekara serius dan bukannya main-main… saya di maklumkan yang abang jejai tak mahu pekara ini di hebohkan, dia tak mahu menyusahkan sesiapa tapi keadaan dah kritikal ketika ini.. dan selepas memdapat green light dari rakan blogger yang lain baru lah entry ini di tulis..

 

Azhar bin ramli
164351079691 ( maybank )
Mazliana Othman ( wife jejai )
164089741562 ( maybank )
 
 

Mumgkin hari ini hari abang jejai tapi esok lusa munhkin hari kita pulak… bantulah yang termampu sekurang-kurangnya dapat ringankan beban abang jejai sekeluarga..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.