Kisah Alia Haryanie ~ Kisah Yang Tiada Penghujungnya

By | 02/08/2012

Beberapa minggu lepas saya ada menulis tentang Alia Haryanie ibu tunggal yang mengidap penyakit saraf yang telah di ceraikan oleh suaminya yang tidak beperikemanusiaan..
hari tu sewaktu bertemu dengan Eyriqazz sempat dia tunjukkan pada saya mesej yang di hantar oleh Alia Haryanie kepada beliau minggu lalu.. terasa sedih membaca mesej yang di hantar beliau kepada eyriqazz …
hari ini sebaik saya membaca entry terbaru Eyriqazz buatkan saya bertambah sebak dan tak tahu nak kata apa….
Ahad lepas dengan bersusah payah Alia Haryanie pergi ke cawangan maybank untuk unblock akaun beliau yang di block tapi hari ini akaun tersebut telah di block semula.
Dalam sesetengah keadaan sepatutnya pihak maybank patut bertimbang rasa dengan keadaan pelanggan mereka. masakan insan seperti Alia Haryanie boleh pergi ke cawangan maybank banyak kali hanya untuk unblock akaun beliau yang di block dalam keadaan beliau yang semakin lemah sebegitu … rasanya pihak maybank patut baca setiap entry yang di tulis dan berikan sedikit kelonggaran if ianya menyalahi undang-undang..
Maybank Acc No :553104558862)
(Akaun bersama dengan Ibunya, Asiah bt Haron)
RHB Acc No : 16213900067447
Nama : Haryani Binti Mat Hussin
Mungkin hari ini, hari beliau tapi kita tidak tahu mungkin esok atau lusa hari kita pula.. andai tidak dapat membantu dengan wang ringgit bantulah dengan berkongsikan entry ini.. semoa sis Alia di berikan kesihatan yang lebih baik …
PENTING : Jika mahu menyalurkan sumbangan di minta jangan melakukan tranksasi ramai-ramai dalam masa yang sama .. ini bertujuan untuk mengelakkan akaun beliau di block oleh pihak bank..
Sumber rujukan : EYRIQAZZ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.