Trafik Blog Lumpuh Di Sebabkan ……

By | 05/07/2012


Jam 8 malam saya perasan semua trafik blog saya lumpuh, pada mulanya saya ingat sebab line internet saya tapi ternyata bukan di sebabkan line internet.. puas saya cari di mana punca nya tapi tetap juga tak jumpa…. saya anggap masalah dengan dalaman jadi saya biarkan jer..
Jam 9.00 malam lebih kurang macam tuh semuanya pulih semula tapi agak sadis sebab semuanya lumpuh.. tak apa lah itu adalah cabaran yang harus saya lalui.. kalau benda-benda ini tak berlaku saya tak akan tahu kan…

 

saya tak pasti sama ada ini puncanya atau sebaliknya, sebenarnya saya dah perasan kod ini ada dalam theme saya sejak semalam lagi tapi saya abaikan sebab ingatkan tak akan ada kesan apa-apa.. ternyata kesannya buat saya hilang kesemua trafik .. sangat sedih lah kan….
apa pun saya anggap ini adalah pelajaran baru sebab bila benda-benda macam ini tak berlaku saya tak akan tahu kan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.