Sekitar Nuffnang Blogopolis 2012

By | 15/07/2012

Betul kata DENAIHATI ilmu tak akan habis untuk kita pelajari, tak kiralah di mana pun kita pergi di situ juga ada ilmu yang boleh kita perolehi cuma bergantung pada diri sendiri sama ada mahu atau pun tidak.

Nuffnang Blogopolis 2012 #NNBMY2012 berakhir dengan perkongsian yang sangat-sangat berguna kepada semua blogger yang datang.. sambil menimba ilmu sambil berkenalan dengan rakan-rakan blogger yang tidak pernah jumpa yang hanya berhubung di alam ma
ya saja..
Terima kasih banyak-banyak kepada team DENAIHATI membawa saya ke Nuffnang Blogopolis 2012, semoga ilmu yang di kongsikan bersama tidak akan habis dan ianya dapat di kembangkan lagi..

YUYU ZULAIKHA antara blogger yang saya jumpa, masa saya jumpa YUYU memang tak boleh nak cover muka terkejut sebab apa saya tak boleh nak coer muka terkejut sebab YUYU nieh cute sesangat yer lah kan dalam gambar kan lain bila dah jumpa depan mata kan lain..

Masa YUYU datang kat EYRIQAZZ dengan suara yang alahai … kalau saya lelaki mesti terus cair … sampai Eyriqazz dengan selamber nya kata kat tempat awam “yuyu nieh ada peminat
nak bergambar, kata jer pembaca tegar tapi t
uan blog tak kenal” kihkihkih jaat kan sakat saya macam tuh….


Tiba-tiba terasa segan dengan soalan kak sha ..
“awak ler yang menang contest denaihati” terasa nak lari jejauh saat itu sebab segan .. patutnya mesti lah rasa bangga kan tapi entah kenapa saya rasa segan dengan soalan itu sambil di perhatikan beberapa orang blogger lain…. apa pun memang best layan kak sha nieh..

Zarul Umbrella pembawa “virus sayang bersebab” yang selalu menyerang radio worldwide symphony fm sampai dah berjangkit dengan kawan-kawan yang lain.. kalau tak salah saya hari itu Zarul ada undangan nyanyian tapi dia memilih untuk berada di Nuffnang Blogopolis 2012..




Ini lah orang yang bertangung jawab membawa cerita yang saya ini pembaca tegar blog yuyu dan dia juga yang membawa cerita saya tak kenal yuyu … bukan itu saya orang ini juga yang kata “sibuk jer dia nieh menyemak kat page orang” itu bukan saya yang kata tapi pengakuan tuan punya diri yer… siapa lagi kalau bukan EYRIQAZZ

apa pun Nuffnang Blogopolis 2012 berakhir dengan jayanya.. masih banyak lagi yang mahu saya kongsi kan dengan korang semua tapi kena simpan sikit nanti saya akan sambung menulis lagi tentang ini


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.