PKT LOGISTICS Career Day

By | 17/07/2012

Macam mana saya nak gambarkan tentang event ini?
sebenarnya ini adalah even career day anjuran PKT LOGISTICS .. event ini bertejuan memberi peluan perkerjaan pada mereka yang sedang mencari kerja.. banyak company yang sertai event ini pada hari tersebut..

pagi-pagi lagi saya dah sampai dekat event ini bukan apa tak mahu bersesak dengan orang ramai jer sebab saya tak berapa suka berada di tempat yang terlalu ramai orang..

ingatkan boleh lah dapat i-pad kan mana lah tahu rezeki saya heheheh tapi bukan rezeki saya ….

bukan sebab i-pad okey saya pergi tapi memang saya nak pergi event ini walaupun tak seorang pun yang saya kenal …


*percubaan pertama letak muka sendiri .. abg nara kata muka sendiri pun boleh jadi brand …


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.