Menulis Di Blog Eyriqazz

By | 12/07/2012

Pagi-Pagi saya baca entry Eyriqazz tentang GM KLANG tengok gambar Eyriqazz pakai topi pink yang cute tuh buatkan saya teringat sesuatu jadi saya pergi balik dan cari apa yang sedang saya fikirkan.. jumpa jugak apa yang saya cari ….

rupanya dah sebulan saya biarkan tawaran Eyriqazz tuh, bukan saya sengaja cuma memang saya tak follow up dah lepas tuh jadi saya tak tahu apa keputusannya…

Saya pun masih tak tahu apa yang saya mahu tulis untuk blog Eyriqazz tak apa lah simpan dulu lah bila dah tahu apa nak tulis baru bagi pada Eyriqazz ..

terima kasih sesangat pada Eyriqazz sebab bagi peluang saya menulis di blog yang di kenali ramai ..

*boleh lawat blog Eyriqazz SINI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.