KLCC FlashMob

By | 09/07/2012






Korang dah tengok video nie, kalau dah tengok boleh start berlatih dan sertai kitaorang dekat klcc park pada 15 julai 2012 jam 2 petang hingga 5 petang..

team vyrec pun akan ada dekat sana kalau korang tak kenal team vyrec korang boleh pergi website diorang SINI

kemeriahan akan lebih terasa bila korang ajak kawan-kawan korang join Flashmob ini .. jadi apa tunggu lagi pergi berlatih dari sekarang nanti dekat klcc park korang leh request … mungkin saya juga akan berada di sana juga ..


TEMPAT : KLCC PARK
TARIKH : 15 JULAI 2012
MASA : 2 PETANG HINGGA 5 PETANG


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.