Eyriqazz Block NamiaCinta

By | 16/07/2012

Eyriqazz : ini ker namiacinta, kecik nyer
Saya : erkk tau jer kan tak sempat nak kenalkan diri ..

korang tahu Eyriqazz jalan dari belakang ke depan duduk depan saya terus tanya soalan tuh .. okey sangat tak tak terkenal saya waktu tuh…

Saya : mana beli topi pink tuh comel pulak tengok ( topi yg comel okey)
Eyriqazz : mana ada beli pakai jer masa tuh

Saya : saya tengok gambar tuh baru saya ingat hari tuh Eyriqazz ada publish gambar tuh suh teka
Eyriqazz : (tak ingat apa eyriqazz kata)

Saya : saya bukan nak sangat tulis cuma saja jer menyemak kat situ
Eyriqazz : hari tuh cakap dengan wife budak nieh menyemak jer rasa macam nak block jer supaya tak menyemak …

Saya : hahahaha patut saya tak nampak update baru
Eyriqazz : menyemak lagi kan dah kena block …

kihkihkih…
jangan marah yer semua


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.