Di Seminar Jom Kurus

By | 10/07/2012


Ahad lepas berlangsung nya seminar jom kurus anjuran Kevin Zahri dengan kerja sama Prince Court Medical Center. terima kasih kepada Puan Bee kerana membawa kami bersama sertai seminar jom kurus tak lupa pada Kevin Zahri kerana meluangkan masa untuk kami di seminar jom kurus

“saya datang seminar jom kurus sebab nak kongsi tips dengan kawan-kawan yang lain” itu jawapan yang saya bagi pada Kevin pada sesi suai kenal .. yer lah kalau saya kata nak kurus memang sangat lah melampau kan.. nanti dia kata nak kurus apa lagi hehehehe…

tengok jer gelagat diorang yang datang tuh macam mana gayanya belum seminar bermula dah meriah.. kebanyak kan mereka yang datang seminar jom kurus pertama kali saya jumpa kecuali sis kujie dan nurul

kalau saya tulis tips kurus sekarang mesti akan jadi tungang langang jadi next entry saya akan tulis keseluruhan bagai mana mahu kurus..

maaflah yer saya memang pemalu, mungkin ada yang saya tak tegur masa seminar hari tuh tapi itu tak bermakna saya sombong tak percaya tanya puan bee dan sis kujie saya sombong ker tak .. heheheh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.