Gerimis Mengundang Punya Hal…

By | 04/06/2012

Malam sabtu baru-baru nie pergi lah tengok wayang dekat time square dah kebetulan ada dekat area bukit bintangkan ..

Sebenarnya ini kali pertama saya tengok wayang dekat time square dan baru dua kali saya pergi situ..

Dekat kaunter tak ramai orang jadi tak perlu tunggu lama-lama sangat.. Tapi sesuatu telah pun berlaku yang buat saya fikir adakah saya yang lupa atau sebalik nya..

Masa dekat mcd baru saya sedar yang purse saya tak ada.. Saya pandang dia, dia pandang saya balik dan saya fikir mana pulak cicir purse tu.. Dia bg purse dekat saya katanya saya tinggal dekat kaunter beli tiket..

Apa yang saya nak kata gerimis mengudang nie boleh lah tahan tapi ending dia buat kan saya rasa macam tak berapa best sangat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.