Blog Begins At Forty Di Terjah

By | 23/06/2012

Minggu lepas masa saya baca entry Jai Ramlee tentang Uncle Gedek tahan train buatkan saya santai-santai di blog uncle lama-lama untuk membaca…

kalau tengok gambar-gambar yang uncle pos dalam blog dia muka nampak macam orang tak ada perasaan kalau orang tak kenal uncle rasanya mesti akan kata uncle ini seorang pembunuh upahan (opsss)

walaupun entry uncle ringkas tapi boleh buat orang ketawa sama jugak dengan saya yang membaca boleh ketawa dengan apa yang uncle tulis..

rasanya masih belum ada blogger lain yang berani buat apa yang uncle buat.. kalau ada mesti tiru lah tuh .. heheheh apa pun pada uncle teruskan berkarya yer saya suka dengan entry-entry uncle tuh … ada kesempatan boleh jumpa uncle …


– Baca Kisah APa ADA DENGAN ERYQAZZ VS DENAIHATI


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.