Template Baru Walaupun Ada Kekurangan ….

By | 20/05/2012

Sebenarnya lama dah saya nak tukar theme blog ini tapi memandangkan ada beberapa masalah terpaksa lah ianya di tangguhkan beberapa kali yang tidak tahu berapa banyak kalinya tertangguh..

Selesai siapkan keseluruhan theme baru ini yang ambik masa terlalu lama di sebabkan line internet putus-putus dan tergendala dari pagi. dan di akhir proses siapkan theme baru ini baru saya perasan yang ada beberapa kelemahan yang terdapat pada theme ini yang buatkan saya rasa sangat-sangat tak best untuk gunakan theme tersebut.

seperti fitrah manusia mana ada yang sempurna, sesuatu yang di buat oleh manusia pasti akan ada kekurangannya jadi terpaksalah saya biasakan diri dengan kekurangan yang terdapat pada theme baru ini.

theme baru ini tidak menggunakan commenluv tapi sebaliknya menggunakan kotak komen asal.. saya tak pasti sama ada kotak komen ini mesra pengguna wordpress atau tidak sebab agak lama tidak menggunakan kotak komen asal ini.. jadi jika ianya tidak berfungsi pada pengguna wordpress sila maklumkan pada saya supaya saya dapat betulkannya..

masih ening kerana tak jumpa solutionnya macam mana nak masuk kan kotak commenluv dekat theme ini, saya bukan pandai sangat bermain dengan script sebenarnya..




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.