Mengidam Mee Kari

By | 29/05/2012

Rasanya dah lama tak lepak dekat kelab Shah Alam, sejak saya berhenti kerja dekat sana 3 tahun lepas jarang saya pergi sana untuk santai-santai.. memang kadang-kadang saya akan santai-santai dekat sana walaupun seorang diri.

Baru-baru ini seorang kawan panggil saya datang kelab shah alam katanya ada hal nak bincang, saya pun ok jer lah sebab saya pun memang ada urusan dekat sana jadi sekali jalan jer lah tak payah nak buat kerja dua kali..

santai-santai dekat coffee house macam kebiasaan lah, bila dah nampak saya dekat sana banyak soalan saya kena jawab yer lah menghilangkan diri terlalu lama sejak berhenti kerja dekat sana.. kenapa saya berhenti kerja dekat sana yer? banyak kisahnya yang buat kan saya terpaksa berhenti kerja..

hari tuh saya order mee kari walaupun saya tak suka makan makanan pedas tapi ini semua sis yanmie punya kerja bila dia kata dalam blog dia yang dia mengindam laksa… jadi saya terus terus terbayang something yang pedas..

memang terbaik lah mee karinya tak sia-sia saya datang ke sana.. bukan untuk makan sebenarnya tai atas urusan rasmi yer …. tetiba saya rasa macam nak invite kawan-kawan yang bertuah untuk lepak dengan saya sambil menikmati mee kari dekat kelab shah alam .. ada yang sudi ker kalau saya invite mereka di mana mereka perlu datang sahaja .. mihahahahha….

terasa nak makan lagi mee kari tuh, dah macam orang mengindam pulak kan.. sabar jer lah … tak apa nanti boleh pergi sana lagi dan makan mee kari tuh …


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.