Kesilapan Yang Di Sengajakan

By | 08/05/2012

Salam kasih sayang

pagi-pagi dah nampak matahari, rasa macam dah lama saya tak nampak matahari..

Facebook kawan pejabat saya kena hack oleh kawan dia sendiri secara terancang dan secara sengaja.

Itu padahnya bila cakap besar, saya ingat lagi kawan saya ini pernah kata yang tidak akan ada siapa yang akan dapat rampas facebook dia.. Saya senyum je masa dia kata macam tu..

Berapa juta kali pun dia tukar password email dan password facebook tu tetap jugak akan dapat tembusi akaun dia… Banyak faktor yang membolehkan pekara tu berlaku..

#kenapa telur anjing dengam telur kucing tak sama #okbye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.