8 Juta Kali

By | 10/05/2012

Salam kasih sayang…

Dari pagi agak busy petang-petang baru ada masa check email.. senyum sorang-sorang tengok email yang masuk..

Ada 3 jemputan event tapi nampaknya terpaksa tolak lagi untuk kali ini… tapi ada sesuatu yang mengembirakan saya yang sedang menanti di akhir bulan may ini..

Invatation besantai-santai di gold coast sepang bersama beberapa orang kenamaan dan penaja..

Yang ini mungkin tidak akan saya lepaskan peluang kerana bukan selalu dapat peluang macam ini.. Mana lah tahu dapat sesuatu yang menarik masa dekat sana kan..

Malangnya tak dapat nak bawak sesiapa kerana tempat adalah terhad…

Sebenarnya saya lebih sukakan event santai macam ini dan lebih kepada party tertutup.. Kalau event formal nie kurang sikit bergantung pada tempat jugak..

Mungkin selepas itu akan habiskan masa di johor bersama keluarga.. best nya boleh jalan-jalan lagi…

Jadual bulan 6 tak tahu lagi tunggu saja kalau ada sesuatu yang menarik untuk di kongsikan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.