Sembang Cyber RSS

By | 05/03/2012

Salam kasih sayang …

mesti ada yang perasan ada RSS Sembang Cyber dalam blog saya kan..
sebenatnya dah lama RSS sebang Cyber tuh ada dalam blog saya sejak tahun lepas lagi
masa saya join group 2dayblogger lagi….
kenapa Sembang Cyber?
sebenarnya bertukaran RSS ini di buat suka sama suka bukannya dengan paksaan…
ada yang tanya saya juga kenapa ada blog Sembang Cyber dalam blog saya… 
secara jujurnya saya sukakan cara penulisan tuan blog tersebut yang nampak santai
tapi penuh dengan informasi… dan saya sendiri kalau ada yang tak faham tentang sesuatu 
pekara saya akan tanya pada penulis blog tuh.. 
Bukan sebab trafik pun dan saya sendiri tak pasti sama ada saya membantu meningkatkan trafik
blog Sembang Cyber tuh atau tidak … itu bukan pekara pertama pada saya …. mungkin akan ada yang 
akan kata saya bazirkan waktu tai pada saya tidak…
sama jugak macam 6 blog yang ada ada dalam list saya tuh, kenapa mereka?
sebab saya sukakan cara penulisan mereka dan banyak info yang saya dapat… memang mereka terkenal
tapi mereka tak kedekut untuk berkongsi ilmu dengan sesiapa pun…
tak popular mana pun blog saya nieh… blog picisan yang jauh dari pandangan awam ….
masih banyak lagi yang perlu saya pelajari….


Bila Cinta Mula Berkasih Sayang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.