Pemenang Contest

By | 01/03/2012
Salam kasih sayang…
mesti semua perserta tak sabar-sabar kan nak tau keputusan rasmi…
sabar yer semua keutusan akan di umumkan kejap jer lagi…
apa yang saya perasan hampir semua entry perserta hampir sama macam di rancang jer
tapi yang pastinya mereka tidak kenal antara satu sama lain …. 
dan apa yang saya perasan hampir kesemua blog penyertaan ada lagu dekat blog mereka
dan background warna pink .. hehehehehhe 
dan ada jugak penyertaan yang tidak lengkap jadi terpaksa saya singkirkan
maaf kerana lakukannya tapi bukan kesilapan saya…
saya tidak menggunakan random untuk mencari pemenang, kerana ianya tidak adil kepada mereka
yang entry nya sangat menarik.. jadi juri di perlukan untuk mencari pemenang..
setelah meneliti kesemua entry perserta pihak juri telah memilih blog Nasi Kerabu Buah Tanjung sebagai 
pemenang… yuhuuuuu dengan ini tamat lah sudah pencarian pemenang kontest blog namiacinta.com
tahniah kepada pemenang, pada yang tidak berjaya teruskan usaha anda insyaallah jika ada yang
sudi menaja hadiah pasti akan ada lagi kontest yang akan di adakan… pada mereka yang sudi
menjadi penaja blog namiacinta.com boleh hubungi saya di [email protected]
kepada pemenang sila hubungi saya untuk penghantaran hadiah…


Bila Cinta Mula Berkasih Sayang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.