Memang Saya Suka ……..

By | 06/03/2012

Salam kasih sayang

pagi-pagi just run lagu dekat worldwidefm sambil tengok wall facebook guna phone
pagi-pagi sudah buat saya rasa nak marah tapi tak marah pun sebab saya suka benarnya
sebab saya tahu ada orang tengah sakit hati sekarang nieh
best part bila ada orang tetiba shoot saya dan kata saya rampas semua hak dia..
wahhh itu sudah sangat melampau.. bila tahu bha saya rampas hak itu orang.. setahu saya
dan singat saya lah kan tak pernah pulak saya rampas hak orang…
sebenarnya saya sendiri tak terniat nak balas semua tuduhan itu, ianya secara tidak sengaja
dan tidakan saya buatkan ada orang yang sakit hati dan makan hati.. bagus lah tuh kanĀ 
kalau terasa sakit hati.. lain kali jangan buat tuduhan melulu begitu…


Bila Cinta Mula Berkasih Sayang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.