Macam-Macam Hal

By | 21/03/2012

Boleh tak saya nak beli lappy baru?

tapi bukan toshiba protoge Z830 ultrabook
kalau ultrabook tuh memang tak terdaya lah saya nak membelinya..
tapi nak beli yang ikut kemampuan paling penting bukan acer…
lebih kurang 2 tahun saya guna lappy acer ini tapi ada masanya 
saya rasa macam nak rendam dalam kolam jer.. kalau guna coller
pun still panas tahap melampau apatah lagi kalau tak guna coller
merajuk dah saya dengan lappy ini macam-macam ragam dia buat…
sabar jer lah.. tapi kan mana tau ada suger daddy yang nak sponser 
opsss terlepas sudah.. heheheheheh
duit iklan pun masih tak cukup untuk beli lappy baru
join contest lagi lah saya akan ke laut
tunggu duit iklan cukup saya akan tukar lappy baru .. 
yehaaaaaa ………


Posting Via Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.