Setting Email Blog

By | 24/02/2012
Salam kasih sayang…
hari nieh nak buat toturial sikit untuk kawan-kawan
semua yang memang gila update blog…

memula login akaun blog korang, then korang akan nampak macam dalam gambar atas tuh.. klik kat setting…

lepas korang dah klik kat link setting tuh akan kuar macam dekat gambar atas tuh… then korang klik link email&mobile tuh…

Lepas korang klik dekat email&mobile korang kena scroll ke bawah sampai korang nampak sama macam dalam gambar atas tuh..
dalam kotak kosong tuh korang boleh letak nama yang senang korang ingat… lepas tuh korang klik dekat publish email immediatly lepas tuh save…


AMARAN : jangan bagi email tersebut pada sesiapa kerana email tersebut akan terus publish entry korang….


jadi pada korang yang tak ada phone yang canggih macam smartphone tetap boleh update blog guna phone asalkan phone korang boleh access email .. jadi dekat mana-mana pun korang boleh update blog..


selamat mencuba ^___^


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.