“Saya Nak Hosting Percuma Pengendali Blog”

By | 09/02/2012

Salam kasih sayang semua…
untuk pengetahuan semua pada 21 Februari 2012 pengendali blog akan menyambut ulangtahu, jadi beliau mahu berkongsi rasa gembira dengan semua blogger….

menang atau kalah pekara ke dua bagi saya, paling penting berani mencuba dan lakukan yang terbaik…

“saya mahu hosting percuma pengendali blog”
apa yang akan saya lakukan dengan hosting dari pengendali blog kalau saya menang contest ini…

pertamanya saya mahu rasa aura memiliki self hosting seperti rakan-rakan seangkatan yang lain.. 2 tahun berblog dengan free hosting malah makin terasa ketidak puasan hati. makanya saya mahu melangkah setapak lebih maju dari kedudukan sekarang.

keduanya sudah tiba masanya untuk saya pelajari sesuatu yang baru dalam kamus dunia blogging yang selama ini saya berada dalam dunia selesa.. maksudnya tidak perlu fikir tentang apa yang akan belaku.. dan terasa cemburu bila perhatiakan rakan-rakan seangkatan bercerita bertapa seronoknya memiliki self hosting sendiri

ketiganya selepas memiliki hosting sendiri pasti saya akan lebih terdedah dengan sesuatu yang baru yang selama ini tidak pernah saya tahu.. walaupun banyak yang perlu saya pelajari tentang hosting.


saya menyertai peraduan saya nak hosting pengendali blog kerjasama bersama Elfbytes Web Hosting “Malaysia Web Hosting” thanks to Pengendali blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.