QR Code

By | 16/02/2012

Salam kasih sayang

masih dalam perancangan dan tidak tahu bila ianya akan dapat di laksanakan 
sekadar berkongsi angan-angan dengan semua pembaca saja.. tapi bak kata perpatah
“di mana ada kemahuan di situ ada jalan” jadi saya percaya setiap mimpi itu pasti
boleh di jadikan kenyataan andai ada matlamat dan wawasan..
masa saya sertai MSMW2012 saya tertarik dengan satu slot berkaitan QR Code, walaupun saya sudah tahu tentang 
QR Code ini namun ianya tidak menarik minat saya untuk mengetahui lebih lanjut..  tapi baru-baru ini selepas
pulang dari MSMW2012 saya terfikir kenapa saya tidak membina QR code untuk my blog?
rasa-rasanya boleh dan tak ada masalah kot, walaupun akan ada yang kata buat apa letak kan QR code blog
tak lah hebat mana.. itu pandangan orang kan jadi biar lah apa orang nak kata… sebenarnya banyak perancangan 
awal untuk tahun 2012 terpaksa saya ubah selepas saya pergi ke MSMW2012.. 
secara jujurnya saya langsung tak ada asas tentang IT dan bila terknologi berkembang terlalu pantas dan banyak
yang berubah terlalu pantas buatkan saya lambat untuk mengikut perkembangannya… 
contohnya macam gadget, orang lain sudah semakin maju saya masih lagi berada dalam kedudukan yang sama
tapi sikit pun saya tidak rasakan kekurangan.. kalau orang lain sibuk bercakap tentang iphone 4s saya tetap senyum
dan masih lagi selesa dengan phone XpressMusic yang kurun keberapa telah berlalu…
balik pada QR code semula
seperti yang saya katakan mungkin ianya akan ambik masa yang lama untuk lakukannya pada saya…
mungkin jugak akan ada benda lain yang akan saya lakukan.. mungkin “penjenmaan semula” siapa tahu..
– update via gmail – 


Bila Cinta Mula Berkasih Sayang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.