Jemputan Ke Bicara Minda

By | 18/02/2012

Salam Kasih sayang

Nieh yang buat saya fikir 2 juta kali semula nieh, maklumlah kan jadual agak padat this week
bagaikan tidak cukup waktu lebih kurang macam tuh lah.. ehh balik pada agenda asal bebel jer kan
sampai lupa tujuan asal..
Nieh nak bagi tahu kat semua next week akan berlangsungnya satu event dekat PWTC bersama 
YABhg. Tun Dr. Mahathir Mohamad  korang semua di jemput hadir ke event tersebut..

TARIKH : 24 FEBRUARI 2012 (JUMAAT)

TEMPAT : DEWAN TUN DR. ISMAIL, PWTC, KUALA LUMPUR

MASA : 8.30 PAGI – 1.00 PETANG

PAKAIAN : FORMAL


Untuk maklumat lanjut korang boleh tengok dekat laman web Vyrec 


saya masih lagi fikirkan sama ada nak pergi atau pun tidak, memang ada beberapa orang kawan yang ajak saya ke sana tapi cuti dah habis ….. apa pun semoga perkongsian yang di sampaikan nanti akan memberi manfaat pada semua ..




Bila Cinta Mula Berkasih Sayang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.