Trafik Sepanjang Tahun 2011

By | 12/01/2012
Salam kasih sayang buat semua

baru hari ni berkesempatan untuk update trafik sepanjang tahun 2011. Alhamdulillah walaupun ianya tidak sehebat blog-blog yang lain tapi ada peningkatan yang agak ketara jika nak di banding kan dengan tahun sebelumnya..




dua tahun lamanya baru setahun blog ini menunjuk kan peningkatan yang agak positif.. terima kasih pada semua yang banyak membantu saya.

terasa malu pulak publish yer lah kan ianya tidak sehebat mana pun.. tapi macam kata kak yanmie di timeline twitter siang tadi “kita kena suka blog kita dahulu baru orang lain akan suka”
pada saya pula tak perlu nak malu kerana mereka-mereka yang hebat bermula dari bawah juga seperti saya..



kalau tengok keyword sepanjang tahun 2011 boleh buat saya ketawa sendiri.. sekurang-kurangnya saya tahu apa yang di cari oleh mereka-mereka ini..

insyaallah saya akan berusaha lebih gigih lagi untuk dapatkan yang terbaik daripada ini ….



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.