Blogger Santai-santai Cemburu kejap

By | 04/01/2012

salam kasih sayang

kemain malas lagi nak pergi kerja, kan best kalau boleh cuti lama-lama kan.. ada kalanya terasa cemburu pulak tengok kawan-kawan yang boleh santai-santai lebih-lebih lagi dekat kawan-kawan blogger yang hanya habiskan masa depan lappy dari pagi sampai ke pagi.

minggu nieh terover busy ( konon nyer lah ) ntah apa yang di busykan sanga lah tuh kan.. theheheheh ntah lah saya pun tak tahu busy part mana kan..

ada seseorang kata dekat saya, kalau boleh buat lah entry kelakar.. erkk saya mana lah tahu nak buat entry kelakar kan.. kalau saya buat entry kelakar akan jadi lain nanti sebab saya memang tak tahu macam mana nak buat entry kelakar kalau entry santai tuh boleh lah kan…


#jomsantaisantaidengansayadalamofis


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.