Kegilaan Apakah Ini

By | 28/12/2011

Salam kasih sayang..

berada di luar kewarasan akibat mengatuk yang amat sangat di sebabkan layan dua orang kawan memecahkan konti.. Itu yang paling saya suka sebenarnya.

Semua yang di rancang berjaya di lakukan, selepas ini saya hanya akan melakukan kerja-kerja di belakang takbir saja.. Cuma sesekali saja saya akan berada di tengah-tengah pentas..

Itu adalah langkah yang paling baik untuk tahun 2012 kerana banyak perancangan yang telah saya aturkan..

Tengah fikir sama ada nak panggil kawan atau pun sebaliknya.. 2 hari lepas saya di hubungi oleh seseorang yang tanya macam mana nak dapat earning dari blog.. Salah tanya orang soalan tu, saya sendiri hanya biarkan iklan yang ada begitu saja.

Saya pergi blog dia dan intai-intai, lemau sudah entry menarik tapi kalau buat blog ibarat melepaskan batuk di tangga lebih baik tak payah.. Bayar domain mahal-mahal tapi hasil nya tidak setimpal itukan dah membazir namanya..

Semalam kawan itu menghubungi saya dan minta sesuatu, tapi saya tak berapa nak layan sangat kerana saya busy dengan tugasan yang harus saya siapkan.. Malangnya kawan itu merapu di kotak chat sampai dia kata tak akan kacau saya..

Kalau marah pun tak payah lah sampai unfriend.. Bukan saya yang unfriend dia tapi dia yang lakukan begitu. Lepas nie kalau dia add saya semula tak adanya saya nak accept..

#ikutsukadianakbuatape

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.