Kata Saya Untuk Mereka

By | 17/12/2011

Salam kasih sayang buat semua
terima kasih banyak pada korang yang join GA blog namiacinta.com.
melihat apa yang mereka katakan tentang blog ini buatkan saya mahu menulis sesuatu untuk mereka tahu sedikit.

– JAM –

ada yang kata jam yang saya letakkan di side bar tidak sesuai dengan blog saya yang sudah nampak profesional. sebenarnya saya masukkan jam tersebut sewaktu saya join contest anjuran denaihati tuh yang saya masuk kan tapi saya dah keluarkan

– SHOUTBOX –

ramai yang mintak saya masuk kan kotak chat supaya mudah berhubung dengan saya dan boleh tinggalkan nota dengan pantas. terus terang saya katakan yang saya memang tidak sukakan kotak chat.. tapi kalau korang perasan ada jer link kotak chat kat blog saya tuh cuma di simpan di tempat lain bukannya di tempat terbuka.

– THEME –

saya memang sukakan theme yang simple dan bersih macam warna putih. mereka minta saya tukar keada warna yang lebih menarik lagi. untuk mengekalkan warna putih saya sudah masukkan background warna putih supaya mengekalkan apa yang saya mahukan

3 benda tuh yang paling banyak mereka tegur, jadi saya sudah pun membuat beberapa berubahan agar ianya nampak lebih menarik lagi.. part header tuh jer saya tak tahu macam mana nak adjust element dia supaya nampak lagi fix dengan header tuh… ok yang tuh malas nak fikir… nie jer saya dapat kongsikan dengan korang semua

*bye nak pergi kerja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.