Google Update PageRank

By | 08/11/2011

Salam kasih sayang..
Betul ke google dah update pagerank?

Betul lah ape pulak x betulnya, saya nampak Shah Danial update dekat facebook tadi..

Mesti ramai yang tunggu google update pagerank kan jadi inilah masanya untuk korang check sama ada pagerank korang meningkat atau sebalik nya..

Kalau ada yang tanya berapa pagerank blog saya, saya akan minta korang pergi check sendiri..

Pada aku pagerank merupakan mencapaian sesebuah blog di mana kedudukan blog tersebut..

Sebut pasal pagerank nie saya masih ingat lagi yang saya pernah bertekak dengan seorang admin fanpage …. Masa tu aku kata yang pagerank tidak penting kerana ada yang lagi penting dari pagerank.. Tapi admin fanpage tu kata aku salah katanya pagerank sangat penting..

Itu hak masing-masing kita yang tentukan apa yang kita mahukan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.