Gadget Impian Saya

By | 19/11/2011
“Apa HTC SENSATION???”

“tapi kenapa HTC SENSATION tak ada gadjet lain kah yang di mahukan?”

“HTC SENSATION tuh comel apa, tengok saja reka bentunya sangat teruja untuk memilikinya..”

“Setakat HTC SENSATION tuh beli sendiri lah”

“kalau beli sendiri lambat lagi lah baru boleh dapat”

“Apa susah mintak je dekat sugar daddy”

“banyak lah sugar daddy, dari mintak dekat sugar daddy baik mintak dekat DENAIHATI”

“macam lah DENAIHATI nak bagi”

“pusingat seterusnya dah bermula untuk contest gadget impian tak kan tak tahu”

“apa kena buat untuk dapatkan gadget impian”



kenapa saya mahukan HTC SENSATION ini
kerana rekaan nya yang sangat buatkan saya teruja untuk memilikinya di tambah pula dengan apikasi yang terdapat pada HTC SENSATION sangat menarik minta saya. pertama kali di beri peluang untuk menggunakannya selama 1 minggu buatkan saya jatuh cinta pada HTC SENSATION ini..

sebagai seorang blogger yang aktif HTC SENSATION ini amat sesuai dengan saya malah ianya kena dengan citarasa saya. malah sebagai seorang yang sentiasa begerak bebas dan suka update blog, twitter dan facebook ketika berada di luar HTC SENSATION ini sangat-sangat sesuai untuk di miliki..


jika di lihat pada video tersebut korang akan bersetuju dengan saya kenapa saya mahu memiliki HTC SENSATION ini..

doa saya agar gadget impian ini akan menjadi milik saya

“Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.com, Anarm.net, eQurban.com, Silver Asia Sdn Bhd, Kedai Kak Siti, Rakan Niaga Al Ansar dan Serverfreak“.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.