Churp Churp Jatuh Tangga

By | 28/11/2011

Salam kasih sayang
jangan kerana binatang kecik cumil tuh macam nak perang jadinya, rasanya tak perlu nak gaduh pasal binatang cumil tuh saya rasa..

kebanyakkan blogger ada akaun churp-churp tapi saya tak ada pun akaun churp-churp tuh, bukan kerana tidak ikut perkembangan semasa cuma saya tidak berminat untuk bukak akaun churp-churp tuh..

tak kisah lah korang nak kempen macam mana pun asalkan jangan mintak saya klik iklan korang kerana itu sanggat menganggu kententeraman saya…

dalam blog saya ada iklan juga tapi saya tak pernah minta orang klik iklan tuh dan saya sendiri tak pasti sama ada iklan tuh ada orang klik atau tidak. malah saya sendiri tak tahu berapa banyak dah masuk dalam akaun tuh..

kalau korang join sesuatu group tak payah lah nak gaduh macam bebudak hanya kerana pekara remeh dekat kotak chat group tersebut.. kerana akan menganggu kententeraman semua orang yang ada dalam group tersebut. jangan lah malukan diri sendiri hanya kerana pekara remeh..

pandangan pertama orang terhadap kita sangat-sangat penting, bila kita dah tunjuk sikap yang tak berapa baik sampai bila-bila pun orang akan beranggapan seperti itu dan tak akan hormat dengan kita.. bila di beri nasiat ada jer jawapan yang di berikan, saya memang agak tak berapa suka orang yang macam tuh.. dan sudah nya saya akan tinggalkan orang seperti itu macam tuh jer….

bukan nak kata saya ni baik sangat tapi sekurang-kurangnya fikir sama orang lain, kalau nak gaduh ke nak apa ke pergi tempat sendiri jangan gaduh dekat tempat orang.. jangan fikir diri sendiri je..

pagi-pagi dah emo, nieh gara-gara kejadian malam tadi lah nieh.. huhuhu malas layan…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.