Blogger Baru Yang Pelik

By | 06/11/2011

Salam kasih sayang

selamat menyambut aidiladha buat semua pembaca yang di sayangi..

Hampir setiap hari berapa banyak blog baru di bukak?
aku pun tak tahu berapa banyak blog baru yang muncul dalam sehari.. kata kan lah dalam sehari ada 1000 blog baru sebulan dah berapa..

apa yang aku perasa kebanyakkan blogger baru bersikap pelik dan aku langsung tak faham apa yang mereka cari dalam dunia blogging.. apa yang aku maksudkan?

kebanyakkan blogger baru mesti akan tanya iklan apa yang sesuai yang patut di letakkan dalam blog, macam mana nak dapatkan SEO yang mantap dan sebagainya…

Aku rasakan blogger baru nieh SEPATUTNYA tumpukan untuk mantapkan blog dan bagi tfaik mereka stabil baru lah nak fikir iklan apa yang bagus, SEO dan sebagainya… ini blog baru sehari dua dah fikir pasal income.. mana ada blogger yang baru bukak blog terus dapat incom dengan angka yang banyak.. google index pun tak dapat kesan url apatah lagi dekat alexa ….

lagi satu yang aku heran sangat-sangat kena mesti NUFFNUNG jugak yang mereka pilih? apa yang istemewanya NUFFNUNG dengan pengiklanan lain.. tak payah nak bangga-banggakan NUFFNANG sangat lah lagi-lagi pada blogger baru…

JANGAN lah terperdaya dengan apa yang orang lain kata, memang kebanyakkan blogger baru nieh akan terpengaruh dengan apa yang orang kata sebelum mereka cuba sendiri.. bila mereka dah cuba baru mereka akan tahu bagaimana perasaannya bila apa yang di harapkan tidak seperti yang di harapkan..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.