Terima Kasih | Kata Dari Hati Aku

By | 05/10/2011

Terima kasih banyak pada semua yang wish birthday aku, sangat-sangat terharu atas ingatan korang.. sungguh aku amat hargainya walaupun dengan secebis doa korang buat aku..


laling : esok birthday didi af kan?
Aku : erkkk ingat birthday didi jer ker
laling : ingat jugak birthday orang tuh tapi tak ada htc nak bagi
Aku : kita tak nak apa-apa lah cuma jadi kawan kita sampai bila-bila itu sudah memadai…
laling : moga cepat dapat jodoh yang baik, serasi dan nak anak banyak. kah kah kah
Aku : erkkk , thank
laling : benar nya nak marah kan kan kan


pagi nieh penuh wall dengan ucapan happy birthday dari kawan-kawan dekat room pun sama, sangat-sangat terharu sebenarnya hingga tak mampu nak kata apa-apa saat nieh..


terima kasih semua ^__^




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.