Pagi Minggu

By | 30/10/2011

Salam kasih sayang

awal pagi dah update blog sebelum keluar untuk pergi ker hotel sunway. sementara menunggu kak ayu sampai sempat lah aku update blog picisan yang tak seberapa ini..

pagi ahad yang damai walaupun mood aku sedikit tak berapa nak ok di sebabkan ngantuk lagi.. harap-harap aku ada stamina yang banyak sampai petang nanti..

tak ada apa yang menari pagi-pagi macam nieh, agak membosankan sebenarnya. semua sosial network aku berjalan perlahan.. nak chat pun terasa malas cuma masuk sambil buat hal yang tak seberapa..

bila lah nak cuti lagi nieh, aku keletihan sebenarnya.. entah kenapa sejak dua tigak menjak nieh aku rasa cepat sangat penat yang melampau..

ada satu pekara yang buatkan perasaan aku jadi tak menentu, walaupun aku dah di beritahu seawal lagi.. tapi tak sangka pulak secepat itu.. apa akan jadi lepas nieh? adakah aku patut ucapkan selamat tinggal?

entry mengarut pagi hari dari aku nieh… iskkk apa lah nak jadi dengan aku nieh…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.