New Facebook

By | 11/10/2011

New timeline for facebook ….
suka betul aku dengan facebook baru nieh … 1st time aku tengok timeline nieh macam susah jer nak buat tapi lepas aku cuba buat tak sampai 5 minit pun nak setting dan tak susah mana pun

Jadi kalau ada yang berminat boleh lah cuba buat…
just cari toturial dekat google dan ikut arahan yang di berikan…
sapa yang tak mahu buat tuh aku cadangkan buat jer tak rugi pun cuba benda baru ….


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.