Ini Yang AKu Tunggu Sejak Minggu Lepas

By | 10/10/2011

Nieh yang aku tunggu-tunggu sejak minggu lepas lagi, jauh aku tempah name card nieh benarnya … juah tak jauh lah aku tempah kad nieh dekat kawan aku Vitagen Oren yang tinggal dekat Kuala Berang Terengganu …

Kenapa aku minta dia buat name card untuk aku?
sebabnya sebelum nieh dia yang bertanggung jawab buat header blog aku dan sejak awal tahun lagi dia dah design kan header blog aku secara percuma .. jadi kali nieh aku minta dia buatkan name card untuk aku pula tapi bukan lah percuma..

Apa pun terima kasih pada Vitagen Oren kerana susah payah buatkan name card aku nieh… mungkin akan datang aku nak ubah design name card nieh…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.