Blogger Syok Sendiri

By | 14/10/2011

Salam kasih sayang buat semua

Berapa lama tak update blog? tak ingat pulak tapi rasa macam lama jer tak update blog picisan yang tak berapa nak cantik nieh..

Hampir 7 jam aku mengadap script yang boleh buat otak aku jadi serabut dan tambahkan stress aku, tapi apakan daya kena jugak mengadap script tuh…

Apa pendapat korang tentang wajak baru blog aku?
adakah mesra pengguna?
adakah loading memuaskan?

kenapa aku tanya?
sebabnya aku tak mahu jadi blogger syok sendiri, buat blog “asal aku suka” itu yang paling aku elakkan..

kalau penampilan wajah baru blog nieh tidak memuaskan hati korang sila tinggalkan komen dekat entry nieh supaya aku boleh perbaiki segala kelemahan..

feedback dari korang sangat-sangat di perlukan, tapi aku sedikit terkilan sebenarnya.. masa aku tulis status minta pendapat tak ramai yang bagi feedback… munkin sebab aku tak popular macam blogger lain….


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.