Apa Standard Dating Naik Motor | jawapan

By | 24/10/2011

Broframestone ada tulis entry pasal APA STANDART DATING NAIK MOTOR hari nie, korang boleh tengok dekat blog broframestone entry tuh..

Entry nie pulak merupakan balasan entry dekat blog broframestone oleh kerana dia tag entry tu dekat aku di facebook..

Kenape aku tak nak dating naik motor sebab tak kan dah pakai cantik-cantik lepas tu kena naik motor, kalau time pakai skirt macam mana lah agak nya kan..

Dengan panas satu hal bila hujan lagi lah terus basah kan.. Lagi satu bila dating naik motor sah-sah rambut akan bau asap dan dapat nye helmet tu bau stokin lagi bertambah busuk rambut ..

Bak kata broframestone naik motor tak apa jangan naik lain.. Kalau naik kereta pun boleh naik lain apa cuma nak dengan tak nak je…

Jadi kalau nak dating dengan aku jangan naik motor, kalau nak jugak naik motor pergi dating dengan orang lain..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.