Adik Iffah Pun Nak BerBlog Jugak

By | 28/10/2011

Kemain lagi adik Iffah nieh tecik-tecik dah pandai mengadap facebook, jangan tak percaya … tak percaya tanya kak ayu .. betul tak kak ayu? hiks

borak-borak dengan kak ayu, dekat facebook, aku kata nanti umur adik iffah 2 tahun dah mintak buatkan facebook .. adoiii budak zaman sekarang lah katakan.. hiks tak pun mintak buatkan blog macam mama dia supaya dia boleh tulis apa yang dia nak tulis

tahu tak 1st time aku jumpa adik iffah nieh aku rasa macam nak cubit-cubit jer pipi dia geram sungguh aku sebab tomey sangat.. hiks marah kak ayu aku cubit pipi adik iffah kang..

Adik Iffah nieh mesti ikut mama dia nanti sebab dari kecik dia dah di dedahkan dengan benda-benda yang canggih kan …. hoyeahhh ahad jumpa adik iffah lah….


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.