25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

By | 28/10/2011

anigif penmerah 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

Ini contest yang ke berapa aku pun tak tahu lah, bukan apa saja support kawan-kawan kan.. kalau bukan kawan-kawan yang support sapa lagi betut tak..



Contest terbaru dari PENMERAH sebelum tuh jum kita baca dulu apa syarat-syarat nya …

1. Buat entri dengan ”25 Things Random Giveaway by Penmerah.com”
2. Kena la follow blog Penmerah.com. Muahahahaaa.
3. Copy banner comel tu dan letak dalam entri untuk join Random Giveaway.
4. Tag kawan – kawan minimum 3 orang aje. Nak tag ramai pun boleh takde masalah.
5. Dah siap entri, tinggalkan link entri tu kat ruangan komen bawah nanti. Semoga tuah menjadi milik korang ye!
dan sekarangan tugasan yang harus aku lakukan : –
25 Things Random Giveaway by Penmerah.com memberikan banyak hadiah, terasa rugi kalau tak join.. benarnya baru nampak contest nieh..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.