Semusim Selesaikan Urusan Tergendala

By | 13/09/2011

Kemain marah aku dengan intensedebate nieh, mana aku tak marah dalam emailada komen tapi bila bukak dashboard kosong, aku dah rasa nak uninstall jer plug intensedebate tuh dan buat balik tapi kerana aku malas nak buat benda-benda remeh macam tuh jadi aku biarkan jer lah..


tetiba rasa nak tukar templates, berjam lamanya aku mengadap coding yang boleh buat aku muntah darah, bila dah siap edit semua hasilnya sangat buat aku sakit hati dan tak seperti yang aku mahukan.. sudahnya kembali guna templates asal…

verry the sadis, layan peminat-peminat aku memang tak siap kerja lah jawabnya… ada jer benda yang diorang tanya dan mahukan .. opsss aku bukan #retis, kang tak memasal ada yang kutuk aku…
baru aku perasan entry aku lagi satu tak masuk, biar lah esok-esok tuh sampailah entry tuh dekat blog nieh, lagi pun aku update guna email jer.. jadi kemungkinan email tuh tak sampai sangat besar..

aku hampir terlupa tentang sesuatu yang agak penting, tambah pulak aku tak tahu nak buat macam mana.. last nya dapat jugak aku siapkan.. semua dah settle adi jumpa korang ahad nanti dekat sana .. insyaallah, yer lah kan kekadang kita dah rancang perjalanan kita dari awal tapi Allah yang tentukan.. mana tau pada hari tuh aku ada hal kecemasan kah….

sekarang nieh aku hanya boleh online waktu malam jer, apa pun aku tak ada sekarang nieh.. selepas maxis buat sekatan pada line tnet phone aku makanya aku mati kutu tak tahu apa nak buat…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.